WorldEmp B.V.

WorldEmp B.V.

WorldEmp faciliteert Indiase internationale talenten met een bachelor- of masterdiploma voor bedrijven in Nederland en Europa.

  • Externe medewerkers. Het WorldEmp-concept biedt Europese / Nederlandse organisaties de mogelijkheid om nieuwe medewerkers toe te voegen aan hun Europese / Nederlandse teams. Werknemers die moeilijk te vinden zijn in hun eigen regio. Organisaties kunnen, door het WorldEmp-concept toe te passen, hun activiteiten en groei voortzetten, zonder personeel. De toegewijde medewerkers werken op afstand vanuit een WorldEmp-kantoor, binnen het team van de WorldEmp-klanten.
  • Klant eigen afdelingen / teams. Sommige klanten van WorldEmp hebben ervoor gekozen om teams in India op te zetten, die werken als een afzonderlijke afdeling, technologisch aangestuurd door een projectmanager. WorldEmp faciliteert HR- en wervingsdiensten, evenals kantoren en payrolling.
  • Oprichting van Indiase vestigingen van Nederlandse / Europese bedrijven. Een Nederlands / Europese organisatie, die een kantoor in India wil starten, kan het WorldEmp-concept gebruiken. Laag risico en lage kosten. WorldEmp zal de toegewijde medewerkers werven, inhuren en in dienst nemen, zodat de bedrijfsactiviteiten kunnen beginnen en groeien, terwijl de andere activiteiten voor het opzetten van een dochterbedrijf in India kunnen worden voltooid. Zodra het nieuwe filiaal wordt geopend, kunnen de werknemers worden overgeplaatst en is het bedrijf actief in India, vanaf de eerste dag kostenefficiĆ«nt en winstgevend.
  • Werving voor de Indiase vestigingen van Nederlandse en Europese bedrijven die al in India aanwezig zijn. WorldEmp levert hoogwaardige werving voor Europese organisaties, die de best beschikbare en best passende medewerkers nodig hebben.
  • Verhuizing van werknemers naar Nederland / Europa. WorldEmp kan de wervingsservice in India aanbieden voor bedrijven die de werknemers lokaal in Nederland / Europa nodig hebben. WorldEmp zal mogelijke werknemers zoeken en werven voor verhuizing en de verhuizing voorbereiden.

De werknemers, die worden gefaciliteerd voor de WorldEmp-klanten, werken vanuit een WorldEmp-kantoor in India. De medewerkers maken deel uit van het lokale Nederlandse team van de klant. Ze communiceren met behulp van een videoverbinding en worden rechtstreeks aangestuurd door de klant. De klant heeft dus steeds volledige controle over de kwaliteit en levertijd van het werk, evenals de kennis, wat niet het geval is met outsourcing. WorldEmp verzorgt het HR-management van de collega in India, inclusief payrolling, welzijn van de medewerkers op kantoor, samenwerking, training etc.