Wish

Wish

Wish is de grootste mobiele marktplaats met meer dan 300 miljoen klanten wereldwijd - 175 miljoen van deze klanten zijn Europeanen. Er worden bij Wish elke dag ongeveer 2,4 miljoen bestellingen gedaan. De kenmerken van een klant van Wish zijn anders dan de bestaande, traditionele marktplaatsen. We bereiken niet alleen een andere consument, maar we gebruiken effectieve marketing door middel van onze eigen aanbevelingsmotor, waarbij de leeftijd, het geslacht en de geschiedenis van de klant worden gebruikt om te inspireren én aan te moedigen tot een aankoop.

Wish wil de klant betere levertijden kunnen bieden. Veel verkopers op Wish komen uit Azië, kun je als Europese retailer opvallen als u kortere levertijden hebt dan andere verkopers op Wish.

Wish staat bekend om het verkopen van producten tegen een zeer lage prijs, maar we zien dat onze klanten naar producten van betere kwaliteit verlangen. De belangrijkste regel is dat de prijs voor een product concurrerend moet zijn.

U kunt een succesvolle verkoper worden wanneer u een groot aantal producten, met voldoende voorraad verkoopt. Gebruik afbeeldingen van goede kwaliteit om uw succes potentieel te vergroten. Wish heeft geïnvesteerd in een kantoor in Amsterdam met als enige doel de verkoop voor Europese verkopers te ondersteunen en te vergroten.

Ga naar eu.merchant.wish.com