WisePrice

WisePrice

WisePrice is een tool om de prijzen op je webshop onder controle te houden. We doen dit veelal op basis van de prijsinformatie van jou en je concurrenten, houden rekening met voorraad status, je eigen sales, etc. 

Je kunt vaste prijsregels instellen om bijvoorbeeld altijd op positie 1 in de vergelijkers te blijven. Maar je kunt ook de engine op zoek laten gaan naar de optimale marge per product, ook wel value-added based pricing genoemd. Eenvoudig gezegd gaat de tool voor je onderzoeken hoe we precies elk product moeten positioneren zodat er aan het einde van de maand simpelweg de meeste winst gemaakt wordt. Lees hier alvast meer over Dynamic Pricing van WisePrice.

Welke pricing strategie je ook kiest, je kunt altijd gebruik maken van onze shielding technieken. Elke vorm van geautomatiseerde pricing brengt nou eenmaal risico's op foutjes met zich mee door bijvoorbeeld een verkeerde prijs van een concurrent. Het toepassen van geavanceerde controle algoritmes ondervangt dergelijke risico's.