Westland Verpakkingen

Westland Verpakkingen

Westland Verpakkingen | Voor al jouw verpakkingswensen

Bent je op zoek naar verpakkingen van hoge kwaliteit? Ga dan naar Westland Verpakkingen!

Opgericht in 2013 staan wij hedendaags voor het verkopen van een compleet aanbod aan verzendverpakkingen. Van brievenbusdozen tot verzenddozen, Westland Verpakkingen heeft een uitgebreid assortiment. Maar je vind hier ook vele maten (webshop)verzendzakken.
Zoek je iets aparts? Wij hebben een kleurrijk assortiment Titan webshopzakken in diverse maten.

Dé webshop in duurzaam verpakkingsmateriaal

Ook zijn wij gespecialiseerd in het verkopen van duurzaam verpakkingsmateriaal. Hier zijn wij zeer trots op. Zo heb je bij ons de keuze om te kiezen voor duurzame producten. Zo lever jij weer een mooie bijdrage aan een schonere toekomst. Wij hebben FSC gecertificeerd papier en karton en Eco papieren tape. En kun je kiezen voor webshopzakken van gerecycled plastic.

Bedrukt met eigen logo of ontwerp!

Bij Westland Verpakkingen hebben wij al vele jaren ervaring in het bedrukken van onze verpakkingen. Dus wil jij iets laten bedrukken? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Wij helpen je graag verder. 

Overtuig jezelf!

Klanten kiezen voor Westland Verpakkingen vanwege de volgende redenen: een uitstekende service, hoge kwaliteit én korte levertijden. Kortom:  Overtuig jezelf en koop je verpakkingen bij dé webshop in verpakkingsmateriaal.