✔ WebwinkelKeur

✔ WebwinkelKeur

Hét moderne webwinkel keurmerk inclusief klantbeoordelingen

WebwinkelKeur is hét moderne webwinkel keurmerk inclusief klantbeoordelingen dat met de modernste techniek zorgt voor ouderwets vertrouwd winkelen. Voor consumenten bieden we extra zekerheid bij jouw online aankoop. Als webwinkelier helpen we jou om je omzet te verhogen en je webwinkel te verbeteren.

Webwinkel Keurmerk

Stichting WebwinkelKeur geeft juridische zekerheid aan haar leden door middel van een strenge controle. Hierna mogen leden het WebwinkelKeur keurmerk voeren op hun webwinkel welke het vertrouwen in je webwinkel en daarmee de omzet verhoogt. We verstrekken daarbij gratis voorbeeld algemene voorwaarden en andere juridische voorbeelddocumenten en geven juridisch advies bij vragen. Ontstaat er een conflict met een klant? Dan bieden we geschilbemiddeling en een geschillencommissie.

Meer informatie voor webwinkeliers

Klantbeoordelingen

Naast een compleet webwinkel keurmerk bieden we ook uitgebreide mogelijkheden voor het verzamelen van klantbeoordelingen. Klantbeoordelingen verzamelen is erg belangrijk als webwinkel, niet alleen voor een verhoogde conversie van je webwinkel, maar ook voor een verbeterde vindbaarheid in Google.

Meer informatie over klantbeoordelingen voor webwinkels