Webmyday

Webmyday

Webmyday is een web- en online marketing bureau ineen. Dagelijks helpen wij meer dan 200 bedrijven met het verbeteren van de online zichtbaarheid van hun bedrijf. Het verbeteren van de online zichtbaarheid van bedrijven vraagt meer dan alleen een website die er mooi uitziet. Wat er achter de schermen gebeurt is vaak nog een  grijs gebied.

Dit willen wij met Webmyday doorbreken door middel van een transparante aanpak en het waarmaken van concrete doelstellingen. 

Waar staan we voor? 

Bij Webmyday profiteert u van een persoonlijke aanpak en de betrokkenheid van medewerkers, doordat u altijd een vaste contactpersoon heeft. Deze bieden u alle expertises en mogelijkheden van een groot bedrijf. 

Wat kunnen we voor u  betekenen?

Webmyday heeft alle specialismen onder één dak. Hierdoor kunnen we u als klant op ieder vlak van online optimalisatie helpen. Samen met u spreken we concrete doelstellingen af. Vervolgens kijken we hoe dit het beste waar kunnen maken binnen uw beschikbare budget. Door middel van uw marktkennis en onze expertise, zorgen we ervoor dat de afgesproken doelstellingen worden bereikt.

Webmyday bedient een gevarieerde klantengroep. Van klein zelfstandigen tot en met bovenkant MKB, maar ook grote organisaties, waar medewerkers van Webmyday op locatie werken. “We willen iedereen helpen om het beste uit online marketing te halen.”  Om dit te realiseren hebben we minimaal drie tot vier uur per maand nodig.