WAAROM DEELNEMEN?

In 2019 vindt de 13e editie van de Webwinkel Vakdagen plaats. Met een alsmaar stijgend aantal exposanten en bezoekersaantal dat inmiddels de 12.500 ruim gepasseerd is, mogen de Webwinkel Vakdagen met recht hèt e-commerce-event van de Benelux genoemd worden. De Webwinkel Vakdagen is een must voor jou als e-commerce professional.

De beurs biedt een compleet overzicht van oplossingen die nodig zijn voor blijvend e-commerce-succes.

Wat je kunt verwachten van deelname aan de Webwinkel Vakdagen:

- JE ONTMOET POTENTIËLE KLANTEN

Jaarlijks komen er ruim 13.000 relevante bezoekers op de beurs. Nergens anders ontmoet je in korte tijd zoveel potentiële klanten, experts en vakgenoten als op de Webwinkel Vakdagen.

- VERGROOT JE NAAMSBEKENDHEID IN DE MARKT

Het aantal en de kwaliteit van de bezoekers, evenals de uitgebreide promotie rondom de beurs, zorgt ervoor dat deelname aan de Webwinkel Vakdagen waardevolle brand exposure biedt bij jouw doelgroep.

- MOGELIJKHEID TOT HET LANCEREN VAN NIEUWE PRODUCTEN OF DIENSTEN

Heb je een compleet nieuw product of splinternieuwe dienst? Lanceer dit tijdens de Webwinkel Vakdagen! Je bereikt in één keer veel potentiële klanten op de beurs. Daarnaast kun je gebruikmaken van de mogelijkheid om direct feedback te vragen van deze potentiële gebruikers.

- NETWERKEN MET BESTAANDE EN NIEUWE RELATIES

De Webwinkel Vakdagen bieden een uitstekende gelegenheid om bestaande relaties te verstevigen en nieuwe contacten op te doen. Niet alleen ontmoet je bezoekers op de beurs, maar ook zijn hier uitgebreide mogelijkheden om nieuwe samenwerkingen aan te gaan met mede-exposanten.
Heb je er ook al eens aan gedacht om bestaande klanten uit te nodigen? Op die manier kun je in korte tijd veel klanten te woord staan en hen voorstellen aan je team. Neem ze mee in je laatste ontwikkelingen en laat de expertises zien die je te bieden hebt. Versterk bestaande banden en nodig jouw klanten uit!

Meer informatie over deelnamemogelijkheden? Vraag vrijblijvende de brochure aan.

Ook jouw business vergroten? Schrijf je in als exposant.