Waarom deelnemen?

In 2018 vindt de 12e editie plaats van de Webwinkel Vakdagen, dat geeft aan dat de beurs de laatste jaren ongekend gegroeid is. 
Met een alsmaar stijgend aantal exposanten en een bezoekersaantal dat inmiddels de 11.000 ruim passeert, mogen de Webwinkel Vakdagen met recht hèt e-commerce event van de Benelux worden genoemd. 
De Webwinkel Vakdagen is een must voor jou als e-commerce leverancier.

De beurs biedt een compleet overzicht van oplossingen die nodig zijn voor blijvend e-commerce succes. 

Wat je kunt verwachten van deelname aan de Webwinkel Vakdagen:

- Je ontmoet potentiële klanten

Jaarlijks komen er ruim 11.000 relevante bezoekers op de beurs. Nergens anders ontmoet je zoveel potentiele klanten in korte tijd. 

- Vergroot je naamsbekendheid in de markt

Het aantal en de kwaliteit van de bezoekers, evenals de uitgebreide promotie rondom de beurs, zorgt ervoor dat deelname aan de Webwinkel Vakdagen waardevolle brand exposure biedt bij jouw doelgroep. 

- Mogelijkheid tot het lanceren van nieuwe producten of diensten

Heb je een compleet nieuw product of dienst? Lanceer dit tijdens de Webwinkel Vakdagen! Je bereikt in één keer veel potentiële klanten en je kunt gebruik maken van de mogelijkheid om feedback te krijgen van deze potentiële gebruikers. 

- Netwerken met bestaande en nieuwe relaties

De Webwinkel Vakdagen is een uitstekende gelegenheid om bestaande relaties te verstevigen en nieuwe contacten op te doen. Niet alleen ontmoet je bezoekers aan de beurs, maar je hebt ook uitgebreid de mogelijkheid om nieuwe samenwerkingen aan te gaan met mede-exposanten. Heb je er ook al eens aan gedacht om bestaande klanten uit te nodigen? Op die manier kun je in korte tijd veel klanten te woord staan en hen voorstellen aan het team en hen op de hoogte brengen van nieuwe ontwikkelingen binnen uw bedrijf. Versterk bestaande banden en nodig jouw klanten!

 Wil je meer informatie ontvangen over deelnamemogelijkheden? Vraag vrijblijvende de brochure aan

Ook jouw business vergroten? Schrijf je in als exposant.