Visma Software & Brincr

Visma Software & Brincr

Zoekt u een manier om uw digitale kanalen op te starten of wilt u meer rendement uit uw online activiteiten halen? Stel al uw vragen aan onze medewerkers en expert-partners op het gebied van logistieke processen.

Krijg meer inzicht en bespaar tijd
Bespaar voortaan ook tijd met 24/7 inzicht in voorraad, orderstatus en bestelhistorie, het matchen van besteladvies en bestellingen aan inkoopfacturen en de integratie van front- en backoffice. We laten u graag zien wat verregaande automatisering voor uw webshop kan betekenen.

Integratie van verschillende systemen
Dankzij de open API koppelt Visma.net ERP heel gemakkelijk met andere systemen. Hierdoor hoeft u niet langer handmatig informatie over te nemen en minimaliseert u tegelijkertijd de kans op fouten.

Waar Visma het midden- en grootbedrijf bedient heeft Brincr een totaaloplossing voor handelsbedrijven en webshops van 1 tot ca. 20 medewerkers. Met Brincr beheers je het hele orderproces; van offerte tot factuur. Voorraad is een speerpunt. Je houdt realtime overzicht in beschikbare voorraden inclusief meerdere magazijnen en voorraadlocaties. Door de integratie met je webshop, boekhoudpakket en verzendpartij heb volledige controle over de operationele processen van je handelsbedrijf en webshop.

Kom langs bij standnummer 320 en geniet van een verse kop koffie van onze barista. Of stap op de racefiets en rijd een virtueel parcours. Zet u de snelste tijd neer dan maakt u kans op een mooie prijs!