Verzendverpakkingenshop

Verzendverpakkingenshop

Business partner TW

De toegevoegde waarde van een verpakking op maat

Verzendverpakkingenshop presenteert tijdens de Webwinkelvakdagen 2020 het belang en de toegevoegde waarde van maatverpakkingen. Beleving, duurzaam ondernemen en creatief onderscheidend vermogen staan hierbij centraal. Laat je creativiteit de vrije loop door op onze stand je eigen verpakkingen te ontwerpen. We ontmoeten je graag op stand 303!
 

Een verpakking op maat is duurzamer!

Een verpakking die naadloos aansluit op het product zorgt ervoor dat er zo min mogelijk loze lucht in de verpakking zit. En dit zorgt weer voor een verlaging van C02-uitstoot doordat er meer pakketten in het vervoersmiddel tijdens transport passen. Verzendverpakkingenshop biedt de mogelijkheid om de afmetingen van je producten af te stemmen op de verpakkingen die je daarvoor nodig hebt.

Waarom bedrukte verpakkingen?

De verpakking is net zo belangrijk als het product dat erin zit. Natuurlijk gaat het om de inhoud, maar de beleving begint al bij ontvangst. Wil je professionaliteit uitstralen? Dan kies je bijvoorbeeld voor een strak design met subtiele logoplaatsing. Wil je creatief zijn en een glimlach op het gezicht van de ontvanger toveren, kies dan voor een pakkende tekst of je eigen slogan. Of je nu dozen, verzendzakken, enveloppen, koffiebekers of een andere verpakking nodig hebt, wij regelen het voor je! De mogelijkheden zijn eindeloos...


Verzendverpakkingenshop.nl

Ook voor standaard brievenbusdoosjes, Amerikaanse vouwdozen en tape in kleinere aantallen is Verzendverpakkingenshop het juiste adres. Via www.verzendverpakkingenshop.nl bestel je eenvoudig en snel alle verpakkingsmaterialen die je nodig hebt.


Wij verwelkomen je graag op onze stand, standnummer 303, tijdens de Webwinkelvakdagen 2020!