Twepa BV

Twepa BV

We verpakken het niet mooier dan het is. Dat past niet bij ons. Onze ambitie is dat we graag een bijdrage willen leveren aan jouw succes. Soms een kleine bijdrage. Soms een bijdrage met grote impact of effect. Maar altijd door samen te ondernemen. Hierbij ligt ons kenmerkende Twentse accent op onze persoonlijke aanpak, ondersteund met praktische online tools. En dat werkt! Met mekaar en voor mekaar. Daar zijn we trots op.

Twepa gelooft in de passie van ondernemers en wil ondernemers laten doen waar ze goed in zijn. Ondernemen. Daarom ondersteunen wij jou en jouw mensen volledig op het gebied van facilitaire producten en oplossingen. Samen tot het beste resultaat komen, samen groeien. Daar draait het om.

Waar anderen stoppen, gaan wij door. Als favoriete facilitaire servicegroothandel supporten we onze klantrelaties full service met een sterk assortiment facilitaire producten, simpele klantoplossingen en slimme concepten. Kun jij je bezig houden met jouw core business. Ieder z’n kracht.

Zo groeien we samen met jou, onze leveranciers en onze medewerkers. Uitdagingen aangaan en mooie oplossingen bedenken. Zo bouwen we aan elkaars succes!