Tips voor deelname

Door de Webwinkel Vakdagen zo veel mogelijk onder de aandacht te brengen bij jouw relaties wordt een breder publiek bereikt. Daar profiteert iedereen van! Om je op weg te helpen bij het uitnodigen van jouw relaties vind je hieronder een aantal handige tips. Download ook ons whitepaper om het maximale uit jouw deelname te halen.

1. ZET JOUW DEELNAME NOG MEER KRACHT BIJ DOOR EXTRA EXPOSURE

Extra opvallen tussen je mede-exposanten? Maak gebruik van de verschillende sponsormogelijkheden. Een greep uit het aanbod:

 • Presentatie in één van de themazalen
 • Flyeren op de beursvloer
 • Insert in beurstas
 • Borrelsponsoring
 • Koppel jouw naam aan een beursterras
 • Advertorial in de nieuwsbrief
 • Banner op de website
 • Partnermailing naar 9.000 adressen
 • Bekijk de sponsormogelijkheden

Let op: Het aantal sponsormogelijkheden is beperkt, dus reageer snel!

2. ONLINE UITNODIGEN

Log in op de exposantenbeheerpagina. Hier tref je een “Unieke url voor registratie” aan. Gebruik deze in jouw onlinecommunicatie zodat potentiele bezoekers die zich aanmelden geregistreerd worden onder jouw account. Via de “waar in te loggen”-url kun je nagaan hoeveel inschrijvingen via jouw kanalen zijn binnengekomen. Hierdoor kun je niet alleen het effect van jouw effort meten, maar weet je ook alvast wie je op de beurs mag begroeten. Na afloop van de beurs heb je inzichtelijk wie van de ingeschreven personen daadwerkelijk op de beurs geweest zijn.

3. MAAK JOUW AANWEZIGHEID ZO BREED MOGELIJK KENBAAR!

 • Geef jouw aanwezigheid aan op LinkedIn
 • Plaats de beschikbare banners van de Webwinkel Vakdagen op jouw website(s) (vergeet niet om deze te linken naar jouw unieke link die je kunt terugvinden in de backoffice)
 • Vergeet ook niet om jouw Twittercontacten te laten weten dat je erbij bent en wat je gaat laten zien tijdens de beurs. Gebruik daarbij #WWV18 voor extra exposure via de Webwinkel Vakdagen homepage (tweets met #wwv18 worden hier getoond).
 • Maak gebruik van de e-mailbanner en laat jouw medewerkers deze opnemen in hun e-mailhandtekening. Bij elke verzonden e-mail is zichtbaar dat jouw organisatie aanwezig is tijdens de Webwinkel Vakdagen!

4. BEREID JE FOLLOW-UP VOOR

Heb jij een plan om alle contacten die jij tijdens de beurs verzamelt ook te benutten? Onderzoek heeft aangetoond dat de grootste irritatie van beursbezoekers het niet opvolgen van contacten is. Vaak komt dit door het ontbreken van een concreet plan bij exposanten om contacten tijdens de beurs te verzamelen, en dit vervolgens uit te voeren na afloop van de beurs. Laat die kansen niet schieten!

Zorg dat dit jou niet overkomt!
Plan hoe je op jouw stand gegevens van bezoekers verzamelt en ze na afloop van de beurs van de juiste informatie voorziet.

5. INSTRUEER EN MOTIVEER JE STANDBEMANNING

De mensen die jouw stand bemannen zijn het visitekaartje van jouw organisatie. Het enthousiasme en de uitstraling is een belangrijke factor voor het slagen van jouw deelname. Instrueer ze daarom goed. Hoe wil je dat bezoekers benaderd worden? Welke vragen moeten ze stellen en welke informatie moeten ze overbrengen?

Hulp nodig?
Uiteraard zijn wij je graag van dienst als je hulp wilt bij het uitnodigen van jouw contacten of wanneer je op zoek bent naar meer tekst en/of beeldmateriaal. Neem contact met ons op via: marketing@ogz.nl of tel: +31 (0)40 - 280 8409.