Tickles

Tickles

Wij zijn Tickles, een full service E-commerce Bureau en officieel Magento Business Solution partner.

Magento is het grootste e-commerce platform ter wereld en is de standaard voor hoogwaardige webshops met complexe functionaliteiten. Tickles is technisch specialist in Magento webshops. We bouwen complexe webshops voor kritische opdrachtgevers. Vanuit onze technische expertise ontwikkelen wij snelle en responsive webshops, uitstekend geschikt voor mobiel gebruik. Praktische koppelingen met ERP- of CRM-systemen en slimme technische functionaliteiten maken ons de specialist voor jouw e-commerce platform.

Een prettige online winkelervaring komt altijd voort uit de juiste mix van design en techniek. Een succesvolle webshop op Magento Open Source of Commerce gaat hand in hand met een helder plan, doordachte optimalisatie en een passende technische realisatie.

Ons team heeft veel technische bagage en ruime ervaring met de meest uiteenlopende projecten. We zijn graag vernieuwend en altijd op zoek naar verbetering. Van onze producten, maar ook met het oog op onze eigen ontwikkeling. Wij streven naar effectieve groei in een werkomgeving waar zowel onze klanten als onze medewerkers zich prettig voelen.