Stripe

Stripe

Stripe is een technologiebedrijf dat online infrastructuur voor betalingen ontwikkelt. Met twee hoofdkantoren, in Dublin en San Francisco, verwerkt Stripe honderden miljarden euro's aan transacties voor miljoenen klanten.

Booking.com, H&M, WeTransfer, Deliveroo en Catawiki vertrouwen op Stripe voor hun betalingen. Ondernemingen van elke omvang gebruiken Stripe om online betalingen te ontvangen en complexe financiƫle projecten uit te voeren in meer dan 120 landen.

Door Forrester is Stripe benoemd tot marktleider in betalingen en het brengt alles samen wat nodig is om websites en apps te bouwen die betalingen kunnen ontvangen en wereldwijd uitbetalingen kunnen doen. De producten van Stripe zorgen voor betalingen voor online en offline retailers, abonnementendiensten, softwareplatforms, marktplaatsen en alles daartussenin.

Stripe helpt ondernemingen ook bij het bestrijden van fraude, het verzenden van facturen, issuing van virtuele en fysieke kaarten, het verkrijgen van financiering, het beheren van zakelijke uitgaven en nog veel meer.