StickyLock B.V.

StickyLock B.V.

StickyLock is een Nederlandse onafhankelijke studio die concepten, apps en games creëert, ontwikkelt, implementeert en publiceert in onder andere augmented reality (AR).

AR is een interactieve beleving waarmee je digitaal je producten (bijv. banken, tafels, koffiezetapparaten, speelgoed, verlichting, decoratie etc.) plaatst in de live omgeving. Met behulp van je tablet- of smartphonecamera kun je met onze AR Scanner-app objecten zichtbaar maken in elke omgeving. Je kunt dit product levensecht bekijken, eromheen lopen en inzoomen tot op het kleinste detail.

Plaats QR-codes op je website en laat jouw klanten, door deze codes te scannen, de 3D-vertoning van het product in hun huis ervaren. Ze zien direct of de bank, tafel of dat ene kastje past en staat bij de rest van de inrichting. AR-toepassingen zijn eindeloos, van interieur tot gadgets en van huishoudelijke producten tot kantoorartikelen, voor ieder wat wils. Het biedt een significant voordeel voor jouw webwinkel. Jouw klant is immers zeker van het product dat men koopt en dit vermindert de kans dat het retour wordt gezonden. Het is dus een uitstekende marketingtool die veel voordelen met zich meebrengt voor jouw webwinkel. Toegankelijkheid en persoonlijke service voor een goede prijs staan hoog in het vaandel.

StickyLock wekt alles tot leven, dus kom op onze stand zelf de AR Scanner-app testen om te zien wat augmented reality voor jouw webwinkel kan betekenen! Het maakt niet uit in welke branche je zit, wij maken het mogelijk.