Splexs International Trade

http://www.splexs.com

Standnr: 143

Splexs International Trade

Split Export System (SPLEXS) is een effectief zakelijk platform dat specifiek is ingericht op de behoeften van kleine, middel-en grote organisaties die actief zijn in de Fashion & textiel branche. Het is een robuust systeem waarmee kleine bedrijven rechtstreeks en moeiteloos producten kunnen importeren van Europese producenten.

Het team bij SPLEXS bestaat uit een groep branche-experts op het gebied van Fashion & textiel, marketing, management en internationale handel.

Het mooie van het platform is dat de gebruiker gemakkelijk een zakelijke transactie kan aangaan en afronden. Het SPLEXS platform is toegespitst op transparantie, gebruiksvriendelijkheid en algemene souplesse. SPLEXS beschikt over alle middelen om uit te groeien tot het eerste wereldwijde digitale textiel platform.

Wat wij doen

Wij matchen jou vraag met het aanbod zodat jij altijd op een efficiënte wijze het geschikte product of dienst kunt vinden. Je kunt bij ons een inkooporder plaatsen via het B2B inkoopplatform, wij kunnen jou inkoop partner zijn die opzoek gaat naar het juiste product of wij kunnen jouw designs en ideeën in productie brengen.

Onze specialisaties zijn: mannen mode, vrouwen mode, kindermode, stoffen, woontextiel, hotel textiel, schoenen, tassen, merchandise, uniform, werkkleding, productie management, inspectie & kwaliteitscontrole.

Inkoop partner

Als inkooppartner kunnen wij altijd het juiste product voor jou vinden aan de hand van ons veelzijdige database. De meeste van onze textiel leveranciers zijn gevestigd in Turkije, Italië en Portugal. Wij gaan jou behoefte of trends matchen met het aanbod uit onze database. Dit scheelt jou veel tijd en geld door niet alle beurzen af te hoeven reizen én op zoek te gaan naar dat specifieke product.

Productie partner voor jou design
Op zoek naar een partner om jouw eigen creaties te laten produceren of wellicht een hele (kleding)lijn uit te brengen? Wij kunnen het gehele productieproces voor jou uit handen nemen, zodat jij kunnen focussen op dat gene waar jij het beste in bent!

Wij werken samen met textiel leveranciers uit Turkije, Italië en Portugal die zowel grote productie als kleine productie kunt doen.

Merchandise voor jou bedrijf
Vraag nu een offerte bij ons aan én bespaar direct op al jou merchandise artikelen. Wij leggen jou aanvraag neer bij onze nationale en internationale producenten en jij ontvangt een offerte die compleet aansluit bij je wensen.

Maatschappelijk

Op dit moment wordt nog steeds 30% van de kleding die consument niet bereikt verbrandt. Dit is ontzettend slecht voor het milieu. Met SPLEXS pakken we niet alleen op lokaal niveau dit milieu probleem aan, maar juist op wereld niveau.  Door het inzetten van de nieuwste innovaties zoals de Blockchain, Machine learning en Big Data kunnen wij de overproductie in textiel reduceren. De koppeling die wij maken met het productieprocessen zorgen wij ervoor dat bedrijven niet meer dan nodig produceren en eventueel een gezamenlijk inkoop van materialen doen zonder inbreuk te doen op design rechten.
Bij SPLEXS staat duurzaamheid hoog in het vaandel!

Hoe selecteren wij onze leveranciers

Leveranciers worden door ons benaderd en hebben zelf ook de mogelijkheid om zich aan te melden via ons platform SPLEXS.com. Op het moment dat een leverancier zich aanmeld, begint het screening proces. Tijdens de screening kijken wij naar de betrouwbaarheid, kwaliteit, en de referenties van de leverancier. De betrouwbaarheid toetsen wij ieder halfjaar bij onze partner Chamber of Commerce van het des betreffende land.
Daarnaast kijken wij naar documentatie en certificaten zoals BCI en OekoTEX om leveranciers o.a. goed te kunnen categoriseren. Wij bezoeken ieder aangesloten fabriek om persoonlijk kennis te maken en de werkcondities te bekijken. Dit is iets wat heel hoog bij ons in het vaandel staat, wij werken niet met fabrieken die niet volgens Europese standaarden werken en geen ethisch norm hanteert.

Voordelen

  • Altijd de juiste leverancier voor jou specifieke aanvraag
  • Betrouwbare partner
  • Groot en veelzijdig database die kan worden geraadpleegd voor zowel kleine als grote producties. (Textiel leveranciers uit Turkije, Italie en Portugal)
  • Deskundig productie management team die jou gedurende het hele proces begeleid
  • Bespaar tijd en geld
  • Transparantie door veilig betalingen te doen
  • Veilig en betrouwbare levering door onze logistiek partners
  • Duurzaam en eerlijk producties