Splexs B.V.

http://www.splexs.com

Standnr: B24

Splexs B.V.

Split Export System (SPLEXS) is een effectief zakelijk platform dat specifiek is ingericht op de behoeften van kleine, middelgrote en grote organisaties die actief zijn in de internationale handel. Het is een robuust systeem waarmee kleine bedrijven rechtstreeks en moeiteloos producten kunnen importeren van Europese producenten. Op die manier helpt SPLEXS fabrikanten om hun export en omzet te verhogen.


Aan het roer van het team bij SPLEXS staat een groep branche-experts op het gebied van marketing, management en internationale handel. Dankzij synergie en wisselwerking heeft het team de inkomstenstroom van veel bedrijven aanzienlijk weten te verhogen en zijn stempel gedrukt op de internationale handel. De nadruk ligt op mode en textiel. Het leeuwendeel van de Europese en wereldwijde online markten behoort tot het marktaandeel van SPLEXS. Een van de typische kenmerken van SPLEXS is dat het microbedrijven, kleine ondernemingen en middelgrote organisaties een praktisch toegangspunt tot de markt biedt.


Het mooie van het platform is dat de gebruiker gemakkelijk een zakelijke transactie kan aangaan en afronden. Sterker nog, het hele systeem is toegespitst op transparantie, gebruiksvriendelijkheid en algemene souplesse. SPLEXS beschikt over alle middelen om uit te groeien tot het eerste wereldwijde digitale bedrijf dat over de hele wereld als ruggengraat voor andere bedrijven kan dienen.

Zo kan het als virtuele partner optreden voor bedrijven die hun reikwijdte willen uitbreiden. Daarnaast is het belangrijk te onderstrepen dat bedrijven dankzij SPLEXS met zekerheid de grillen van de internationale markt het hoofd kunnen bieden.