Sooqr Search

Sooqr Search

Site search van Sooqr: exact vinden waar je naar zoekt!

Je stapt een kledingwinkel binnen, op zoek naar een rood leren jasje. De verkoopster luistert aandachtig naar jouw wens en gaat aan de slag. Een kwartier later komt ze terug. In haar armen: een rode trenchcoat, twee zwart leren jassen en twee paar rode sokken. Verbaasd kijk je haar aan. ‘Ik vroeg om een rood leren jasje’. Haar reactie: ‘Sorry, ik kon geen rood leren jasje vinden. Daarom heb ik dit maar meegenomen.’

Als dit voorbeeld daadwerkelijk zou gebeuren, zou je deze winkel nooit meer bezoeken. Toch gebeurt dit regelmatig online. Met elke seconde wachttijd klikt zelfs tot wel 30% van de bezoekers weg.

De oplossing? Geoptimaliseerde site search. Oftewel: het verbeteren van de zoekfunctie op de website. Sooqr Search laat consumenten vinden waar ze naar zoeken, en veel meer.

Sooqr is een SaaS oplossing voor optimale onsite search. Ze zoekt in elk relevant veld, neemt de gehele zoekfunctie over en laat bezoekers direct gefilterde en relevante zoekresultaten zien, zelfs wanneer er een spelfout gemaakt is. Onze zoekfunctie is geheel integreerbaar in de bestaande site en implementeerbaar op elk (e-commerce) platform.

Sooqr werkt onder andere met een responsive interface, instant spellingscorrectie en het geoptimaliseerde gebruik van synoniemen. Maar bijvoorbeeld ook met de functie ‘Ranking Rules’. Hiermee bepaal je als retailer welke producten in de resultaten hoger scoren, bijvoorbeeld een bepaald merk met een actie, of wanneer je een nieuwe collectie wilt pushen. Gebruikers van Sooqr krijgen relevante resultaten op hun zoekopdracht, maar dan wel naar de wens van de retailer.

Met geoptimaliseerde site search van Sooqr stijgt de conversie. De consument vindt, bekijkt en koopt meer. Voor meer informatie, kom langs bij stand 24 of kijk op sooqr.com