SkyNet Worldwide Express

SkyNet Worldwide Express

Onze geschiedenis

Uit een fusie tussen twee express vervoerders uit Londen en New York is in 1972 SkyNet Worldwide Express ontstaan. Door goed naar onze klanten te luisteren en diensten te bieden op basis van hun wensen, zijn we inmiddels het grootste onafhankelijke express- en post netwerk ter wereld. SkyNet heeft 8 verdeelcentra en meer dan 1000 kantoren wereldwijd en biedt u hiermee een werelddekkend netwerk.

Onze missie

Wij helpen u bij het realiseren van internationale samenwerking en transacties. Dit doen wij door het aanbieden van vervoersdiensten van hoge kwaliteit met een concurrerend prijsniveau. En met bijzondere aandacht voor klantspecifieke oplossingen. Wij werken hiervoor met multiculturele teams van gemotiveerde en geïnspireerde medewerkers. Die op verantwoordelijke en duurzame wijze gebruik maken van natuurlijke hulpbronnen om uw verwachtingen waar te maken.

Onze kwaliteit

SkyNet biedt u haar transportdiensten aan tegen een gunstig tarief . Maar kwaliteit is altijd ons uitgangspunt bij het vervoeren van uw zendingen. Betrouwbaarheid en snelheid zijn hierbij sleutelbegrippen. Uw belang is ons belang als het gaat om het op tijd en in goede staat afleveren van uw zending. En als snel groeiende organisatie hebben wij in de praktijk bewezen aan deze beide voorwaarden te kunnen voldoen. Onder kwaliteit verstaan wij ook persoonlijke aandacht en flexibiliteit. Onze vervoersoplossingen zijn altijd gebaseerd op uw persoonlijke situatie en voorkeuren. Uw wens is ons vertrekpunt. Zendingen in het weekend afleveren of op een door u gewenst tijdstip, zijn daarom geen probleem voor onze kantoren. Waar ook ter wereld. Kortom: SkyNet combineert snelheid en betrouwbaarheid met persoonlijke aandacht.

Onze medewerkers

De medewerkers van SkyNet zijn specialisten op het gebied van transportoplossingen en voelen zich persoonlijk verantwoordelijk voor uw zendingen. Onze medewerkers zijn servicegericht, toegewijd en vriendelijk. Wat dit voor u betekent? Dat bijvoorbeeld onze afdeling Customer Service met u meedenkt om de voor u beste vervoersoplossing te realiseren. En dat onze chauffeurs altijd paraat staan om uw zendingen volgens planning te vervoeren en netjes bij uw relatie af te leveren. Wij zijn altijd dichtbij en gemakkelijk benaderbaar, daarin zijn wij uniek!

Express

Internationaal express vervoer is onze expertise. SkyNet vervoert uw zendingen volgens een vast tijdschema naar het land van bestemming. Wij kunnen u daarom vooraf exact de transportduur geven. Maar ook gedurende het transport kunt u met behulp van ons tracking & tracing systeem bekijken waar uw zending zich bevindt. Hiermee heeft u altijd inzicht in uw totale orderproces; van binnenkomst van de order tot aan de aflevering bij uw relatie.

Post & Pakket

SkyMail is de post- en pakketdivisie van SkyNet. U maakt gebruik van SkyMail voor het versturen van uw nationale en internationale post. Uw brieven en pakketten worden geconsolideerd en via ons netwerk naar de nationale postbedrijven over de hele wereld gevlogen. Door deze directe aanlevering en de speciale overeenkomsten die SkyNet heeft met deze postbedrijven, bezorgen wij uw post voordeliger en meestal sneller dan de reguliere kanalen. Daarnaast biedt SkyMail u het voordeel dat u zelf niet meer hoeft te frankeren of sorteren. Bovendien halen we alles ook nog eens gratis bij u op. Eventuele onbestelbare stukken retourneren wij uiteraard eveneens gratis naar uw adres.