Sition

Sition

Wij zijn Sition!
Wij zijn het e-commerce bureau gespecialiseerd in het ontwikkelen en realiseren van Shopware webshops, webapplicaties, online marketing en meer. Met 4+ jaar ervaring als Shopware Solution Partner mogen wij ons trots de meest ervaren partij van Nederland noemen. We zijn een partij met kennis en delen dit graag met anderen! 

Sinds de oprichting van Sition in 2000 hebben we voor vele toonaangevende webshops mogen werken. Hierdoor zijn wij onszelf blijven ontwikkelen. Met een hecht team van gecertificeerde developers, designers, consultants en marketeers kijken wij naar wat past binnen jouw bedrijf en bieden je een maatwerk oplossing. We maken gebruik van de nieuwste technieken en leveren hoogwaardige diensten.

We hebben een heldere aanpak die wordt gekenmerkt door de onderstaande punten: 

Flexibel
Wij zijn flexibel en werken niet in vaste patronen. Elk project vereist weer een nieuwe aanpak en een verschillend traject. Verander je tussentijds van gedachte en wil je een andere weg op slaan? Bij ons kan het. We werken met je mee en passen ons aan. We werken niet in standaard routines maar kijken wat past bij elk bedrijf.

Voor groot en klein
Wij werken samen met grote en kleine bedrijven. Iedereen is welkom, ongeacht de grootte van je bedrijf. Wij hanteren geen eisenlijst waaraan je moet voldoen. We kijken altijd naar de mogelijkheden en schrikken niet af van een uitdagende case.

Partners
We beschouwen je niet als klant maar als partner. Samen gaan we om de tafel zitten zodat jouw wensen worden gerealiseerd. We gaan op zoek naar het beste resultaat voor jouw bedrijf en sturen bij waar nodig is. We ontwikkelen samen een eindproduct waar we beide trots op zijn.

Innoverend
We proberen continu onze diensten te verbeteren door middel van innovaties binnen ons vakgebied. Naast onze reguliere diensten ontwikkelen wij eigen applicaties op het gebied van e-commerce. Onze innovaties zijn aanvullend aan onze diensten en kunnen jouw product tot een beter eindresultaat brengen.