Shoxl

Shoxl

Het Shoxl e-commerce platform biedt een schaalbare e-commerce oplossing voor de meest veeleisende webwinkels. Shoxl webshops zijn onbeperkt aanpasbaar en uitbreidbaar, en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Onze webshop technologie biedt u alles dat nodig is voor succes met online ondernemen, voor zowel B2C als B2B ondernemingen.

Shoxl omvat uitgebreide faciliteiten voor product informatie management (PIM). Het Shoxl PIM systeem biedt u de mogelijkheid om producten onder te brengen in classificaties (producthiërarchieën) van elke gewenste diepte. Producten kunnen worden voorzien van een onbeperkt aantal productkenmerken. Deze productkenmerken vormen de basis voor krachtige filter- en zoekfaciliteiten waarmee uw bezoekers snel kunnen navigeren naar het gezochte product, en voor productvergelijkingen. 

Shoxl kent een flexibele opbouw en standaard interfaces met ERP-pakketten. De taakverdeling tussen ERP-pakket en het e-commerce platform hangt daarbij af van uw voorkeuren en de mogelijkheden van het ERP-pakket.