Shops United & ParcelPro

Shops United & ParcelPro

De aflevering van pakketten is hét visitekaartje van iedere webshop. Shops United & ParcelPro zetten zich in om het verzenden van pakketjes zo makkelijk (en voordelig!) mogelijk te maken. Shops United is expert op het gebied van voordelige pakketverzending en biedt een complete verzendoplossing voor alle pakketten in binnen- en buitenland. ParcelPro is de #1 verzendsoftware (Emerce100) voor ondernemers die zelf verzendcontracten met vervoerders hebben.

Ontdek Shops United:
Of u nu een kleine, middelgrote of grote webshop beheert, wij bieden het beste van elke vervoerder. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij grote volumecontracten opgebouwd met verschillende leveranciers, die zich inmiddels allemaal onder het dak van ons systeem bevinden. Naast de keuzemogelijkheid uit grote vervoerders als PostNL, DHL en UPS, bieden wij ook de mogelijkheid om te verzenden met vervoerders als Budbee, Homerr en Red je Pakketje. Met ons gratis verzendsysteem kunnen orders automatisch geïmporteerd worden uit bekende webwinkelsystemen als Lightspeed, Magento, Shopify, Shoppagina en CCV Shop. Ons verzendsysteem is helemaal gratis te gebruiken, je betaalt alleen voor de gemaakte verzendkosten. 

Al ruim 3500 webwinkels bedienen hun klanten doormiddel van ons verzendsysteem en besparen hiermee een hoop geld én gedoe. Tijd om het makkelijk te maken! 
 

Ontdek ParcelPro:
Heeft u een grotere webwinkel en zelf contracten met vervoerders? Maak kennis met ParcelPro! ParcelPro maakt het ondernemers makkelijker met de #1 verzendsoftware, zodat u gemakkelijk uw zendingen aan kan maken. Eenvoudig koppelt u uw eigen vervoerscontract en kunt u van start gaan. Automatiseer het aanmaken van verzendlabels door uw webwinkel te koppelen met de verzendsoftware, tevens zijn er koppelingen mogelijk met bijvoorbeeld administratiesystemen of magazijnsoftware.

Neem een kijkje bij onze stand op de Webwinkel Vakdagen!