ScreenSupply levert kiosk meubels en tablet oplossingen met digital signage!

ScreenSupply levert kiosk meubels en tablet oplossingen met digital signage!

Ben je tijdens jouw bezoek op de webwinkel vakdagen 2018 op zoek naar zelfservice kiosk en digital signage scherm oplossingen?  ScreenSupply op standnummer 263 heeft standaard maar ook custom oplossingen beschikbaar die intuïtief werken en zeer gebruiksvriendelijk zijn: dat is onze missie. Dankzij onze cloudcomputing oplossingen is onze wereldwijde service betrouwbaar, snel en veilig. Intersport, Zijerveld, Flexizone, Bronx, Omoda, DAKA, Quantore, Tica, Trends & Trade en meer klanten profiteren van onze services.

Pimp uw ScreenSupply meubel in uw huisstijl! ScreenSupply meubels kunnen in alle huisstijlen worden geleverd standaard vanaf de fabriek. ScreenSupply levert verplaatsbare display- en touchscreen meubels voor winkeliers waarop de klant zichzelf kan bedienen. Wij leveren all-in-one scherm oplossingen voor externe content implementatie en apparaat beheer als bijvoorbeeld pin-terminals, bon-printers, barcode scanner. Of u nu nieuwe inhoud naar een apparaat wilt pushen of gewoon de helderheid van het scherm wilt wijzigen, met onze kiosk platform ben je verzekerd van kwaliteit en blijf je online in control van jouw informatie, service en koop applicatie binnen een onafhankelijke browser. 

We onderscheiden ons van traditionele hardware leveranciers door ons heel specifiek te richten op de customer journey met onze service voor de hardware vanuit de cloud. Op deze manier waarborgen we jouw investering en zorgen we ervoor dat de inzet van de middelen maximale resultaten oplevert. Al onze oplossingen leiden ertoe dat je jouw klant veel gerichter kunt benaderen met als gevolg een hogere ROI. Met high-end hardware en uw intelligente softwareoplossingen met altijd relevante content helpen wij:

  • Omzet en omzetvolume te verhogen
  • De customer journey te beïnvloeden
  • Gericht het aankoopgedrag te sturen
  • Te sturen op conversie
  • Loyaliteit en engagement te creëren
  • Klanttevredenheid te verhogen
  • Klantbinding te creëren of maximaliseren
  • De klant te activeren
  • Beleving te creëren met een boodschap die blijft hangen
  • Te besparen op productiekosten, distributie en plaatsing van POS-materialen

Met onze Kiosk Cloud Desk en Digital Signage platform distribueer je jouw actuele content vanuit één systeem naar jouw winkel(s). Zo beheer je eenvoudig alle schermen en content vanuit de cloud, waar en wanneer je maar wilt! We kunnen het CMS inrichten dat het volledig is afgestemd op jouw wensen en behoeften. Het CMS is door volledig ontwikkeld op basis van de behoeftes van onze klanten. Een natural interface, gebouwd op gebruiksgemak, waarin we alle onmisbare functies hebben verwerkt. Het is zelfs mogelijk om eenvoudig API's toe te passen.

We leveren standaard oplossingen doch kunnen ook adviseren, ontwerpen, ontwikkelen, bouwen en installeren de ScreenSupply meubels op lokatie waar ook ter wereld. Ook voor cloud services, onderhoud en service op lokatie kan je bij ons terecht. Met onze services garanderen wij 100% kwaliteit en garantie. Inclusief hardware standaard of op maat met software integratie van de door uw gewenste applicaties.

Digital services met behulp van schermtechnologie is niet meer weg te denken uit onze hedendaagse samenleving.​