ScreenSupply en Blast presenteren kiosk en digital signage met focus op de user experience!

ScreenSupply en Blast presenteren kiosk en digital signage met focus op de user experience!

Ben je tijdens jouw bezoek op de webwinkel vakdagen 2018 op zoek naar display- en touchscreen meubels voor een start met online winkelmeubels in uw showroom of winkellocaties? Bezoek dan onze ScreenSupply en Blast stand.

ScreenSupply

Pimp uw ScreenSupply meubel in uw huisstijl! De ScreenSupply collectie is volledig ontworpen en doorontwikkeld voor wayfinding bedrijven, kassa leveranciers en webshopbouwers. ScreenSupply levert Web of Sale (WOS) meubels als vervanger van traditionele Point Of Sale solutions zoals wij die vandaag de dag nog steeds kennen. 

ScreenSupply meubels kunnen in alle huisstijlen worden geleverd standaard vanaf de fabriek. ScreenSupply levert verplaatsbare display- en touchscreen meubels voor (web)winkeliers waarop de klant zichzelf kan bedienen zoals ook thuis of onderweg kan op de NoteBookDeskTop of Mobiel. De traditionele kassa checkout verdwijnt met de komst van onze mobiele ScreenSupply web of sale winkelmeubels.

Wij leveren all-in-one scherm oplossingen voor externe content implementatie en apparaat beheer als bijvoorbeeld pin-terminals, bon-printers, barcode scanner. Of u nu nieuwe inhoud naar een apparaat wilt pushen of gewoon de helderheid van het scherm wilt wijzigen, met onze kiosk software ben je verzekerd van kwaliteit en blijf je zelf in control van jouw informatie, service en koop applicatie binnen een onafhankelijke browser. Onze apparaten zijn hierbij te herkennen als een IOS of Android browser en dat maakt het enorm prettig voor uw web, web to app of hybride app ontwikkelaar om los te gaan op onze ScreenSupply meubels.

Op basis van bewezen retail projecten creëren wij voor jou en jouw klanten met ScreenSupply een wonderbaarlijke winkelbeleving. Je informeert en inspireert jouw shoppers op een dynamische manier vanuit je eigen webshop platform en stuurt actief aan op extra omzet door de interactie in jouw showroom en winkel met de shopper aan te gaan.

We leveren standaard oplossingen doch kunnen ook adviseren, ontwerpen, ontwikkelen, bouwen en installeren de ScreenSupply meubels op lokatie waar ook ter wereld. Ook voor cloud services, onderhoud en service op lokatie kan je bij ons terecht. Met onze services garanderen wij 100% kwaliteit en garantie. Inclusief hardware standaard of op maat met software integratie van de door uw gewenste applicaties.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Blast 

Op zoek naar onderscheid in contentmarketing, innovatieve communicatieoplossingen, met een krachtige focus op conversie en loyaliteit? Blast combineert digitale weergavemedia met intelligente softwareoplossingen. Optimale regie over jouw content; dé voorwaarde voor overtuigende resultaten.

Resultaten en doelstellingen die we samen met onze ervaren partners voor én met jou kunnen realiseren.

Hoe we dat doen

Digitalisering ontwikkelt zich razendsnel; de consument is 24/7 connected en heeft 24/7 toegang tot informatie. Voor onze opdrachtgevers betekent dit een continue zoektocht om de juiste informatie op het juiste moment en de juiste manier bij de consument te krijgen. Toenemende concurrentie en veranderend consumentengedrag vereisen steeds meer onderscheidend vermogen van onze klanten.

We onderscheiden ons van traditionele Digital Signage leveranciers door ons heel specifiek te richten op de customer journey. Hierbij kijken we samen met onze opdrachtgevers heel nauwkeurig naar die momenten waarin we de klant kunnen vangen, beïnvloeden en begeleiden. Samen met onze opdrachtgevers werken we een complete businesscase uit, gebaseerd op de gewenste doelstellingen, gewenste resultaten en leermomenten uit een eventuele pilot. Op deze manier waarborgen we jouw investering en zorgen we ervoor dat de inzet van Digital Signage maximale resultaten oplevert. Al onze oplossingen leiden ertoe dat je jouw klant veel gerichter kunt benaderen met als gevolg een hogere ROI.

Met high-end hardware, intelligente softwareoplossingen en altijd relevante content helpen we jou:

  • Omzet en omzetvolume te verhogen
  • De customer journey te beïnvloeden
  • Gericht het aankoopgedrag te sturen
  • Te sturen op conversie
  • Loyaliteit en engagement te creëren
  • Klanttevredenheid te verhogen
  • Klantbinding te creëren of maximaliseren
  • De klant te activeren
  • Beleving te creëren met een boodschap die blijft hangen
  • Te besparen op productiekosten, distributie en plaatsing van POS-materialen

Met het Blast Cloud Content Management Systeem distribueer je jouw actuele content vanuit één systeem naar al jouw winkels. Zo beheer je eenvoudig alle displays en content vanuit de cloud, waar en wanneer je maar wilt! We kunnen het CMS zelfs zo inrichten dat het volledig is afgestemd op jullie wensen en behoeften.

Het Blast CMS is door volledig door onszelf ontwikkeld op basis van de behoeftes van onze klanten. Een natural interface, gebouwd op gebruiksgemak, waarin we alle onmisbare functies hebben verwerkt. Het is zelfs mogelijk om eenvoudig API's toe te passen.

Goed om te weten: bij implementatie volgt altijd een CMS-training voor jou en jouw team. Zo maken we het zo eenvoudig mogelijk!