Scoupz

Scoupz

Scoupz.nl de no-nonsense vergelijkingssite van Nederland. Krijg inzicht in de markt als webwinkel door gebruik te maken van Insights. Insights bestaat o.a. uit Dynamic pricing data, marktpositie en prijshistorie. Gebruik alle tools om jouw sales te boosten!

Internetconsumenten komen naar Scoupz om zich daar te oriënteren. Ze kijken wat rond of ze voeren een gerichte zoekopdracht in en slaan actief aan het vergelijken. Ze willen de beste prijs, de beste service en zekerheid. Met één klik kiezen ze binnen Scoupz voor het product dat het beste bij hen past.

Webwinkels gebruiken Scoupz om meer inzicht te krijgen in de markt. Ze vergelijken hun productaanbod tegen dat van de markt en baseren op basis van Insights de beste prijs voor de consument. Dynamic pricing en marktpositie zijn hierin handige tools om marktconform beslissingen te nemen.

Vendoren gebruiken Scoupz om inzicht te krijgen in de retailersmarkt. Zo zien ze bijvoorbeeld met de prijshistorie tool wat het prijsverloop is geweest in de tijd. 

Scoupz, tevens Premium partner van het Google CSS-programma bied je de mogelijkheid om shopping campagnes te laten samenstellen op basis van marktpositie, marge en voorraad. De meest ideale Google Shopping campagne die je kunt bedenken maken we bij Scoupz.

Welkom bij Scoupz, opname van jouw winkel is snel geregeld, rechtstreeks of via één van onze vele partners