SATO Europe GmbH Benelux

SATO Europe GmbH Benelux

SATO Europe biedt een ruime keuze aan geïntegreerde etiketterings- en Auto-ID-oplossingen voor diverse sectoren, zoals de gezondheidszorg, transport en logistiek, voeding en drank, industriële productie en retail.

Als marktleider in handetiketteermachines, automatische Print & Apply-systemen en RFID-technologie maakt SATO ook hoogwaardige thermische printers. Wij hebben ruim 70 jaar ervaring in de retail en begrijpen de snelle veranderingen en talloze uitdagingen waarmee merkhouders en retailers te maken hebben. Om online en offline retail activiteiten te synchroniseren en te komen tot een gestroomlijnde omnichannel dienstverlening, hebben retailers in realtime tot op de minuut nauwkeurige informatie nodig over gedragspatronen, trends en behoeften van het winkelende publiek.

Wat het doel ook is – instore merchandising verbeteren of distributienetwerken voor thuisbezorging efficiënter maken – SATO biedt innovatieve en betrouwbare oplossingen voor automatische identificatie en dataverzameling die van elke retail business een succes maken. Zowel zelfstandige winkelhouders als internationale retailers vinden bij SATO een compleet assortiment prijstangen, barcodeprinters voor tags en etiketten en innovatieve RFID-oplossingen.

SATO helpt retailers op alle fronten: voorraden efficiënter opnemen, verkoop bevorderen door etiketten die de aandacht trekken, prijsverlagingen en uitverkopen beter verwerken, verkooppunten efficiënter maken en wachttijden voor klanten die willen afrekenen tot een minimum beperken. Maar onze oplossingen om goederen te volgen en artikelen te etiketteren komen ook optimaal ten goede aan magazijn- en distributiebeheer.