Red je Pakketje

Red je Pakketje

Onze dienstverlening

Online bestellen is leuk en makkelijk. Maar als consument ben je er dan nog niet. Bij de aflevering van de bestelling wil je net zo’n goed gevoel krijgen. Daar geloven wij van Red je Pakketje in. Een glimlach aan de deur is een kleine moeite, maar het maakt een groot verschil. Als bezorger ben je het visitekaartje van een webshop en dat is een belangrijke verantwoordelijkheid. Die nemen wij serieus.

De beste in avondleveringen

Avondleveringen zijn niet meer weg te denken uit de pakketmarkt. Van je nieuwe schoenen tot zware voorwerpen, sommige dingen ontvang je liever thuis dan op je werk. Alleen loop je altijd het risico dat je er niet bent op het moment dat de bezorger voor de deur staat. Daar hebben wij wat op bedacht. Een kort, realtimetijdvak van een halfuur dat meebeweegt met de snelheid van de chauffeur. Zo weet je exact op welk moment tussen 18:00 en 22:00 uur wij bij je op de stoep staan.

Service en kwaliteit

Komt het aangegeven tijdvak toch niet goed uit? De klantenservice van Red je Pakketje is bereikbaar van 09:00 tot 22:30 uur. We helpen je graag bij vragen, opmerkingen én adreswijzigingen. Onze chauffeur houdt zich ondertussen bezig met andere belangrijke zaken. Zoals even bellen als iemand niet opendoet. En altijd met een glimlach je veel plezier wensen met de bestelling. In zulke kleine dingen zijn wij groot. Dat is onze kwaliteit.