Qlicks

Qlicks

Adobe-certified E-commerce partner voor Magento

Qlicks is een full service internetbureau. We bedenken en bouwen unieke e-commerce oplossingen voor (middel)grote retailers die zowel online als in de fysieke wereld willen uitblinken. Wij voorzien u van een effectieve omnichannel e-commerce strategie.

Wij bieden: e-commerce oplossingen, Magento development (Magento 2) en big data oplossingen. Onze oplossingen zijn bewezen effectief en ze worden al gebruikt door tientallen retailers.

Als Magento partner ontzorgen wij je gedurende het gehele ontwikkelproces. Maar ook daarna zijn wij intensief betrokken en adviseren wij blijvend. Werken wij samen aan een succesvolle en duurzame relatie.

  Sciolab logo

Ons dochterbedrijf Sciolab BV biedt meerdere intelligente big data oplossingen ter optimalisatie van uw (marketing)activiteiten. Een voorbeeld hiervan is onze personalisatie tool Fanbase.pro, waarmee u waardevolle inzichten verkrijgt in uw klantendatabase. Wie zijn uw beste klanten, wie zijn de meest frequente kopers en welke klanten dreigen inactief te worden? Bovendien kunt u relevante 1-op-1 marketingpersonalisatie campagnes creëren, wat via conversieverhoging leidt tot 50% meer omzet!