QIOX

QIOX

QIOX levert standaard of op maat digitale zelfservice en tv display meubels en apparaten voor winkels, restaurants, publieke omgevingen en op kantoren.

Wij produceren met passie kiosk en digital signage oplossingen, die eenvoudig vanuit de cloud te bedienen zijn en aansluiten op uw essentiële organisatieprocessen.

Onze standaard en custom oplossingen werken intuïtief en zijn zeer gebruiksvriendelijk: dat is onze missie. Digital services met behulp van schermtechnologie is niet meer weg te denken uit onze hedendaagse samenleving.

QIOX wil dat ú goed voor de dag komt. Daarom worden onze producten ontworpen door eigen designers en in onze fabriek met veel zorg vervaardigd. Bij het ontwerpen van de producten houden we rekening met uw wensen zodat de producten volledig voldoen aan uw eisen. Onze bewezen oplossingen komen perfect tot hun recht in publieke of openbare ruimtes en zullen uw bezoeker of klant niet ontgaan.

​De engineers van QIOX zijn gespecialiseerd in custom design oplossingen. Samen met u of uw architect bespreken wij de mogelijkheden en visualiseren het product conform uw wensen en eisen. Op deze wijze zijn wij altijd in staat een passend voorstel te presenteren. Na akkoord vervaardigen wij de productietekeningen, die ter goedkeuring aan u worden aangeboden. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u gericht adviseren.

Dankzij onze cloudcomputing oplossingen is onze wereldwijde service betrouwbaar, snel en veilig. Intersport, Van den Assem, Van Dijk mode waalwijk, Flexizone, Bronx, Omoda, DAKA, Quantore en meer klanten profiteren van onze services.