Pay.nl

Pay.nl

Business partner TW

Pay.nl maakt online betalingen vanzelfsprekend.
Of u nu start met een webshop of fysieke winkel, wij ontzorgen uw onderneming bij één van de meest belangrijke onderdelen van uw onderneming, de betaling!  Alles onder één overeenkomst, één aanspreekpunt, één specialist voor het betalingsverkeer. Overzichtelijk en snel doorgestort naar uw rekening, heldere rapportages en geautomatiseerde connectie mogelijkheden met boekhoudsystemen of externe administraties. Dat vinden wij vanzelfsprekend!

Techniek is onze passie, vanuit onze 2 kantoren in Nederland verbeteren wij betaalstromen, bedenken omzet verhogende features, en bouwen monitoringstools, waarmee we uw techniek én die van de betaalopties scherp in de gaten houden. Samen met uw ontwikkelaars, optimaliseren we de koppeling tussen uw techniek en die van ons, regelmatig brengen we kennisblogs uit of voorzien u van advies op maat. Door te draaien aan meer dan 250 knoppen in een eenvoudig te gebruiken administratiepaneel stellen we de unieke kenmerken van elke betaalmethode in.

Pay.nl werkt zo direct mogelijk met betaalmethoden. Onlangs is Pay bijvoorbeeld acquirer geworden voor Bancontact. Zo kunnen we de beste up-time en hoogste succesfactor behalen, dat vinden wij vanzelfsprekend.