Patagona GmbH

Patagona GmbH

De Pricemonitor van Patagona is een web-based marktobservatie- en prijsherzieningstool die door professionele webshops voornamelijk wordt gebruikt voor automatische prijsoptimalisatie.

De oplossing werkt tussen een merchandise management systeem (winkelsysteem of ERP) en de portalen waarop artikelen worden aangeboden aan de eindgebruiker (online marktplaatsen, winkels, prijsvergelijkingssites, prijszoekmachines).

De dienst is gespecialiseerd in het zo nauwkeurig mogelijk configureren van de dienst dat hij de optimale prijzen voor elk individueel kanaal berekent en automatisch aanpast.
Om dit te doen, vereist de tool een unieke identificatie van uw producten met behulp van GTIN/EAN of samengestelde zoekzinnen. Door het regelmatig opvragen van gegevens van alle actieve aanbiedingen van concurrenten worden prijsaanpassingen berekend en direct op aanvraag gemaakt.

Deze nieuwe prijzen zijn specifiek afgestemd op de behoeften en doelstellingen van de aanbieder: met behulp van flexibele prijsstrategie├źn, lagere en hogere prijslimieten, zwarte of witte lijsten en een verscheidenheid aan filteropties. Het Pricemonitor-algoritme houdt bij de herberekening van de prijzen (prijsherziening) rekening met alle parameters van uw prijzen.