Pacoma Systems en Pacoma Europe

Pacoma Systems en Pacoma Europe

PACOMA Systems en PACOMA Europe

PACOMA Systems is gespecialiseerd in het ontwerpen en integreren van Material Handling Systemen zoals: sorteerunits, Modula verticale opslagsystemen, motorisch aangedreven rollenbanen en transportbanden voor dozen kunststof kratten en pallets. Wij bieden een totaaloplossingen voor al uw logistieke processen inclusief bijbehorende software oplossingen.

PACOMA Europe is gespecialiseerd in Siat en BestPack dozensluitmachines, palletwikkelsystemen, dozenopzetmachines, Transpak omsnoeringsmachines en diverse verpakkingsmaterialen zoals tapes en diverse soorten stretchfolie. Wij zien het als een uitdaging om iedere keer weer de diverse verpakkingsvraagstukken van klanten op te lossen. 

Beide bedrijven hebben ruim 25 jaar ervaring en een sterke relatie opgebouwd met leveranciers en klanten uit diverse  branches. Gekwalificeerde ingenieurs en technici bieden oplossingen op diverse vraagstukken t.b.v. interne transportsystemen, verpakkingsmachines, verpakkingsmaterialen en deinzen niet terug voor complexe uitdagingen.

Omdat beide bedrijven eigen ontwerptekeningen maken en oplossingen bedenken, kunnen wij zeer snel schakelen om u als klant een passend antwoord en service te bieden.Het geeft ons de gelegenheid om ons innovatief vermogen voortdurend te verbeteren en de juiste balans tussen kwaliteit en prijs, ondersteund door de best mogelijke aftersales service te optimaliseren. Deze kwaliteiten zijn de basis van ons succes in het verleden geweest en ze zullen ook de basis zijn voor onze toekomst.