Online Distributeur

Online Distributeur

Online Distributeur is een innovatieve en dynamische organisatie. Gekoppeld aan het Lightspeed-systeem, creëren wij E-commerce oplossingen die helpen met de groei van jouw bedrijf.  

Onze applicaties en maatwerk zorgen voor tijdwinst, professionalisering en klanttevredenheid. Alles wat je, achter de schermen, nodig hebt voor groei.  

We hebben verschillende producten ontwikkelt die nu dé standaard zijn voor Lightspeed klanten. Dit zijn applicaties die voor iedereen en altijd werken, zoals de ProductSync, Multishop en Multistore. Maar wij kunnen je ook helpen met datamigratie en maatwerk oplossingen zoals leverancierskoppelingen.  

Online Distributeur is met trots Platinum Partner van Lightspeed. Omdat wij continu bezig zijn met de volgende stap in E-commerce en automatisering sta jij vooraan in de rij bij nieuwe ontwikkelingen.  

Waarom wij dit doen? Omdat we met simpele oplossingen ondernemers willen helpen te groeien. Slechts 40% van de online webshops maakt winst. Wij weten hoe je je omzet kan maximaliseren en je winst kan vergroten. Stop je energie in je product en je klanten en zorg dat je overige processen soepeltjes en automatisch verlopen.