Nedfinity Digital Agency

Nedfinity Digital Agency

Als bezoeker van de Webwinkel Vakdagen weet je: online shoppen is populairder dan ooit. Wil jij als ondernemer ook de stap zetten naar een webshop? Of is jouw bestaande webshop toe aan een sterke verbeterslag? Nedfinity is jouw digital partner voor e-commerce succes. Met ruim 21 jaar ervaring weten we wat online werkt en die kennis zetten we graag in voor jouw online resultaat.  

SHOPIFY SPECIALIST
Voor een goede webshop heb je een goed e-commerce platform nodig, maar welke oplossing is betrouwbaar, makkelijk in gebruik en geeft de gewenste professionele uitstraling? Nedfinity Digital Agency is daarom groot fan van Shopify, een van de grootste e-commerce platformen ter wereld. Je vindt hier een totaaloplossing met veel out-of -the-box functionaliteiten zoals het geïntegreerde mailprogramma met automation opties en de standaard betaalprovider met mogelijkheden voor internationaal betalingsverkeer. Bij Nedfinity Digital Agency zijn we bovendien gespecialiseerd in het bouwen en doorontwikkelen van deze functionaliteiten voor jouw webshop. 

SHOPIFY MAATWERK
Nedfinity Digital Agency levert Shopify maatwerk. We helpen je bijvoorbeeld met het selecteren van de juiste benodigde applicaties en we realiseren de koppelingen tussen jouw Shopify webshop en systemen waar je mee samenwerkt. Ook geven we jouw webshop een unieke uitstraling met een eigen grafisch ontwerp, waarbij we uiteraard ook kijken naar de optimale gebruikerservaring. Of je nu kiest voor een nieuwe webshop met een sterke basis, voor een slimme geavanceerde variant of voor een soepele shopify migratie vanuit een ander systeem: Nedfinity Digital Agency is jouw e-commerce partner. 

Nedfinity is Shopify specialist

TOTAALOPLOSSING VOOR ONLINE
Naast een goede webshop, wil je potentiële klanten aantrekken. Nedfinity Digital Agency helpt je ook graag bij jouw online marketing. Welke doelgroepen sluiten aan bij jouw diensten of producten? Waar liggen je kansen binnen business to business, business to consumer of direct to consumer? Welke advertentiekanalen sluiten aan om te zorgen voor meer bezoekers? Dit vertalen we naar een actieplan, met als doel online resultaat voor jouw bedrijf! 

Bij Nedfinity Digital Agency vind je alles onder 1 dak. Van de strategie en conceptontwikkeling tot de bouw, de content en de zoekmachine-optimalisatie, wij helpen je vanaf het begin tot het eind. Zo heb je één aanspreekpunt om jouw webshop én online sales naar het hoogste niveau te tillen. Kom je kennismaken? Je vindt ons tijdens de Webwinkel Vakdagen op stand 24.