MySizeID

MySizeID

MySize, Inc. Nasdaq (MYSZ) TASE (MYSZ) is de maker van meettechnologieën voor smartphones met toepassingen in kleding, e-commerce, doe-het-zelf en de pakketindustrie.

Door de smartphonesensoren (NIET DE CAMERA) te gebruiken, kunnen consumenten nu hun lichaam online of offline opmeten en een exacte maataanbeveling krijgen op basis van werkelijke lichaamsmaten. Hun huis en interieur opmeten en de huisdecoratie-items ontvangen die bij die afmetingen passen, de juiste afmetingen van te verzenden pakketten opmeten. Er is geen giswerk meer nodig.

Over MySize-producten:

MySizeID is een gebruiksvriendelijke B2B2C-meetoplossing die maat-gerelateerde retouren drastisch vermindert en het vertrouwen en de conversie verhoogt. De oplossing bestaat uit drie geïntegreerde hoofdcomponenten:

App die de fysieke afmetingen van de consument in minder dan een minuut registreert.

- Backoffice die alle PLM-informatie van de detailhandelaar en consumentengegevens verzamelt

- Widget voor integratie op elke productpagina die de juiste maat voor de consument voor het specifieke kledingstuk zal tonen

Na voltooiing worden de afmetingen van de klant opgeslagen. De klant hoeft zichzelf maar één keer op te meten. Telkens wanneer een klant een aangesloten webwinkel bezoekt koppelt deze zijn SizeID aan de maattabel van een winkel voor een meer gepersonaliseerde en exacte winkelervaring. Met als resultaat minder retouren en hogere conversies.

Resultaten en redenen om onze oplossing te gebruiken

- Hoge reductie van maat-gerelateerde returns op online gekochte kleding

- Verhoging van de algehele conversie. De consumenten hebben meer budget als ze niet twee maten van één artikel hoeven te kopen, die ze aan andere artikelen kunnen uitgeven. Ze zullen ook zekerder zijn dat wat ze bestellen past wat de koopstimulatie verhoogt.

- Klanttevredenheid neemt toe

- Makkelijk te gebruiken. De klant hoeft zich maar 1 keer op te meten

- Zorg voor een beter milieu en duurzaamheid als merk door aantal verzendingen (CO2) en verpakking (papierafval, enz.) te verlagen

- Gebruik van de "familie" -functie om de familie leden op te meten en er zeker van te zijn dat u elke keer de juiste maat koopt.

MySizeID is een eenvoudige te implementeren plug and play oplossing

------

BoxSize is een intuïtief pakket-meetplatform dat realtime logistieke gegevens over pakketvolumes en transport levert, wat resulteert in een verbeterde operationele efficiëntie en lagere bedrijfskosten. Een eenvoudig te integreren oplossing in uw eigen platform of als stand alone app.

------

SizeUp is een mobiel slim meetlint waarmee gebruikers objecten direct en nauwkeurig kunnen meten door hun smartphone aan het ene uiteinde van het object te plaatsen, het op te tillen en naar het andere uiteinde te verplaatsen, zowel verticaal als horizontaal.