myShop.com

myShop.com

Business partner TW

Met een B2B of B2C webshop op het E-commerce SaaS platform van myShop.com zorg je voor de ultieme klantbeleving.

Onze oplossing is volledig schaalbaar, en functioneel & design maatwerk is geen enkel probleem. Door de jarenlange ervaring (bedrijf is opgericht in 2000) zijn we in staat om een e-Commerce totaalpakket te leveren aan ambitieuze ondernemers.

Ons platform is open-closed source, hiermee zijn we een directe concurrent van Magento. Support, hosting, licenties, security & software-updates en de ontwikkeling van nieuwe platform functionaliteiten zitten opgesloten in het maand-abonnement, dit levert voor onze klanten gemak én een interessante prijs-kwaliteit verhouding op.

 Het myShop.com platform is zeer uitgebreid qua standaard functionaliteiten voor webshops. Dat varieert van tientallen koppelingen met payment providers, naadloze integratie met financiële systemen tot en met real-time data-sharing met ERP of door de klant in-house gebouwde systemen (bijvoorbeeld uitwisseling van klantdata of productinformatie inclusief voorraad).

Nieuwe webshops worden voor klanten turn-key opgezet, ingericht & opgeleverd. Hierbij kan worden gewerkt volgens de scrum filosofie, dit maakt dat er ruimte is voor nieuwe inzichten en wensen tijdens het ontwikkeltraject.

De ontwikkelingen in de E-commerce markt gaan snel, het gebruiksvriendelijke myShop.com E-commerce platform, in combinatie met de kennis van onze specialisten, zorgt in het dagelijkse beheer en onderhoud van je webshops voor een substantiële tijdsbesparing.

 Zoek je een allround e-Commerce partner die meedenkt, zowel creatief als technisch, bezoek ons dan op stand 210 op de Webwinkel Vakdagen.

O ja, ook in 2017 is myShop.com opgenomen in de Emerce100: een uitverkiezing waar we trots op zijn!