MUIS Software

MUIS Software

MUIS Software biedt administratieve software voor ondernemers, accountants en de samenwerking tussen beiden. Alle financiële zaken zijn vanuit één centraal punt te verzorgen, van online boekhouding tot en met jaarrapportage. Het op elk moment kunnen opvragen van een volledig bijgewerkte administratie met de software van MUIS Software is een absolute meerwaarde.

Maar dat is natuurlijk niet alles. De MUIS Apps zorgen ervoor dat je verschillende software, waaronder veel webshops, kunt koppelen aan je online boekhouding. Zo is het mogelijk om bestellingen vanuit je webwinkel automatisch door te zetten naar je iMUIS Online administratie. Deze bestellingen hoeven dus niet meer handmatig in je boekhoudpakket ingevoerd te worden. 

‘Ondernemers moeten ondernemen en zo min mogelijk tijd besteden aan administratieve zaken.’ Met dat in het achterhoofd werd MUIS Software in 1984 opgericht en wordt de software al bij meer dan 15.000 ondernemers ingezet. Meer weten? Neem gerust contact met ons op of kijk op onze website!