MSG Nederland NV

MSG Nederland NV

MSG

MSG Nederland ontwikkelt en implementeert logistieke bedrijfssoftware. Bedrijfssoftware voor de connectie met je klanten, integratie van je systemen, structuur in je data en inzicht in je bedrijf. Maar ook oplossingen voor bedrijven waarvan er géén dertien in een dozijn gaan. Met onze oplossingen kun je altijd vooruit.

Oplossingen en advies

Wij hebben een compleet en modulair aanbod voor je e-commerce. Met portals, webshops, scanoplossingen en apps staan we je bij. Heb je al een shop? Geen probleem, wij zorgen voor de integratie. Groeit je business je boven het hoofd? Dan helpen we je om orde op zaken te stellen, zodat jij bepaalt wat er gebeurt en niet de business. Wil je verkopen via de app- en playstore? Wij zorgen voor een extra verkoopkanaal en de verwerking van je orders. MSG, de motor achter je bedrijfsvoering. Empower your commerce!

Onze business-app

De business app stel je naar wens samen. We garanderen een release in de App- en Play Store binnen een maand. Zo hebben je klanten real-time product informatie ‘letterlijk’ in de hand en kunnen ze overal eenvoudig bestellen en betalen. Via een CMS beheer je zelf de gegevens. Of we koppelen de app aan je ERP. De keuze is aan jou.