Medicold BV

Medicold BV

Op zoek naar de beste oplossing voor gekoeld verzenden van uw producten? Medicold BV presenteert haar oplossingen aan u in standnummer 123. Of u nu starter bent of een gerenommeerde webshop heeft, de oplossingen zijn voor iedereen van toepassing.

Ondanks de explosieve groei van het aantal webshops wereldwijd in onder andere de versbranche, zijn er op de verpakkingsmarkt amper oplossingen om uw producten gekoeld te verzenden.

Medicold BV presenteert op deze beurs verschillende koeloplossingen om producten gekoeld op plek van bestemming aan te laten komen. Zij het voor enkele uur, tot meerdere dagen, Medicold BV voorziet in uw behoefte.  

Als winnaar van de "Grands Prix du Froid" in 2012 in Frankrijk, bewijzen wij al jaren dé koelingsexpert en adviseur te zijn tijdens het logistieke proces van temperatuurgevoelige producten.

Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt en bent u op zoek naar de juiste koelverpakking voor uw bedrijf? Wij staan graag voor u klaar in stand 123 op woensdag 24 en donderdag 25 januari. Bestel uw toegangskaarten snel via de site.