Livewords

Livewords

Je webwinkel is live en nu streef je naar de clicks om de beoogde conversie te behalen. Want de conversie is noodzakelijk voor het succes van jouw online business, dat snappen wij. 

Voor optimalisatie van de conversie zijn – naast gebruiksgemak – herkenbaarheid en betrouwbaarheid van jouw brand essentieel. Wanneer een tekst aandoet alsof hij door een vertaalmachine geproduceerd is kan dit potentiele klanten afschrikken. Want waar is de persoonlijke tone of voice en stijl van jouw merk gebleven? Frauduleuze webwinkels staan er om bekend dat zij slecht vertaald zijn en je weet dat een goede vertaling onmisbaar is. Als je snel internationaal groeit, wil je dat de website meegroeit, direct in alle talen.

Livewords Flow koppelt via je CMS, zoals Lightspeed, aan de website en maakt het mogelijk om in realtime doeltreffende vertalingen in elke taal te genereren. Je hebt geen omkijken naar het vertaalproces. Onze gespecialiseerde vertalers zijn toegesneden op jouw sector en dankzij Flow direct en 24/7 beschikbaar. Jouw merk wordt overal herkenbaar. Als jij groeit, groeit Flow met je mee.