Laro Tape BV

Laro Tape BV

Laro Tape, specialist & producent van bedrukte tape, is opgericht in 1975 en is sinds jaar en dag een begrip in verpakkingsland zowel nationaal als internationaal.

Laro Tape bedrukt diverse soorten tape met bedrijfsgegevens, logo's, waarschuwingsteksten, etc. Als producent beschikken wij over goede (druk-) technische kennis. De tape wordt ingekocht, bedrukt in flexo en gesneden tot een gepersonaliseerd eindproduct!  De bedrukking vindt plaats door middel van een uniek geautomatiseerd druksysteem. Dit garandeert een goede kwaliteit en een korte levertijd!

Wij produceren en leveren maar liefst 200 miljoen meter tape per jaar, dat is vijf keer de wereld rond, ieder jaar opnieuw! Dat maakt ons marktleider in Nederland. Mede door enkele agentschappen in Europa en Bulgarije speelt Laro Tape ook een belangrijke en toonaangevende rol in West-Europa. Met  Daar zijn wij bijzonder trots op!  

Naast bedrukte tape levert Laro Tape ook onbedrukte tape, strechtfolie, afzetlint en tape dispensers.

Laro Tape is een solide familiebedrijf met een trouw maar gedreven team van capabele medewerkers met een nuchtere kijk op zaken doen. Handelen volgens eerlijke principes, met behulp van moderne technieken!
 

Kortom, betrouwbaar, snel en goed - hét "DNA" van Laro Tape!

+31(0)529 - 453855

 sales@larotape.nl