Kiyoh Klantbeoordelingen

Kiyoh Klantbeoordelingen

Hét webshop reviewsysteem in Nederland is Kiyoh.

Klantbeoordelingen of reviews helpen de klant en zijn op internet niet meer weg te denken. Verschillende onderzoeken hebben dit al bevestigd.

De consument verwacht tegenwoordig niet anders en wil vooral zaken doen met bedrijven die transparant zijn. Beoordelingen zijn daar een goede manier voor maar deze moeten wel onafhankelijk worden verzameld en dat doe je met Kiyoh.

Daarnaast versterken reviews je concurrentiepositie. Consumenten kopen namelijk eerder bij een webwinkel met een goede beoordeling. Je wint dus het vertrouwen van potentiële klanten.

Kiyoh is met ruim 8000 webshops Nederlands markleider. Zowel startende als gevestigde webshops zoals; Coolblue, Omoda en Greetz maken dagelijks succesvol gebruik van het reviewsysteem. Kiyoh heeft een actieve samenwerking met een aantal gerenommeerde webshop keurmerken zoals; Thuiswinkel en Webshopkeurmerk. Door deze samenwerkingen worden de krachten van kwaliteitskeurmerk & klantbeoordelingen gebundeld.

Draai je een AdWords-campagne in Google? Kiyoh is gecertificeerd Google partner, wat betekent dat je jouw beoordelingen (en sterren) kunt tonen in de advertentie en in Google Shopping. Hierdoor is niet alleen direct te zien dat je betrouwbaar bent, maar valt jouw advertentie ook meer op.

Je online reputatie beïnvloedt je omzet van morgen! begin vandaag nog met het verzamelen van reviews! Starten is heel eenvoudig, voor meer informatie ontvangen we je graag op stand 79.

Business partner TW