Intigriti

Intigriti

Intigriti is een crowdsourced security platform dat bedrijven helpt zichzelf te beschermen tegen cybercriminaliteit. Door de enorme groei van de digitale organisatie, agile werken en continu development processen ontstaan er op diezelfde snelheid nieuwe kwetsbaarheden. Door de veiligheid van al je online assets continu op de proef te stellen door een wereldwijde community van 40.000 ethische hackers, verbeter en bescherm je je organisatie het hele jaar door.

Beveiliging is een continu proces - testen zou dat ook moeten zijn

Om deze uitdagingen het hoofd te bieden, heeft Intigriti een Crowdsourced Security Platform ontwikkeld waar ethische hackers en security researchers op een veilige en betrouwbare manier met bedrijven samenwerken. Op basis van een vooraf gedefinieerde scope van private of publieke test programma's, zullen de researchers op zoek gaan naar kwetsbaarheden en hun bevindingen snel, betrouwbaar en zeer duidelijk rapporteren via het platform van Intigriti op een wettelijke en gestructureerde manier.

Sinds de oprichting in 2016 heeft Intigriti een enorme impact gecreĆ«erd voor tientallen E-commerce en retail organisaties om op een efficiĆ«nte manier grote stappen te zetten op weg naar security maturiteit.