Import 4 You B.V.

Import 4 You B.V.

Waarom kiezen voor Import4You?

Veel mensen ervaren moeilijkheden bij het import- en exportproces van producten vanuit China. Import4You helpt je daarbij! Wij hebben jarenlange samenwerkingsverbanden met luchtvaartmaatschappijen en rederijen waardoor wij alle gecompliceerde administratieve processen op ons kunnen nemen. Jij hoeft je daar dus geen zorgen over te maken! Daarnaast leveren wij de scherpste tarieven voor luchtvracht- en zeevracht zendingen, hebben wij ruim 30 jaar aan ervaring in de logistieke sector en verzorgen wij het volledige transport naar het LvB-magazijn van bol.com of naar je thuisadres. Verder verzenden we met honderden ondernemers als collectief, zodat we een lager kilo tarief van de luchtvracht- en zeevracht maatschappijen krijgen. Hierdoor krijgen de ondernemers individueel een zeer laag kilo tarief dat je nergens anders kunt bemachtigen!

 

Luchtvracht

Wij verzorgen het gehele luchtvrachtproces van A tot Z, vanuit de leverancier in China tot bij jou op de stoep. Maak gemakkelijk via jouw dashboard een zending aan en wij doen de rest!

 

Zeevracht

Voor alle zendingen vanaf 1 m³ is het mogelijk een zeevrachtzending te boeken. Met wekelijkse consoles vanuit Shanghai en Shenzhen garanderen wij de snelste levertijd!
 

Warehousing

Heb je te weinig opslagruimte op kantoor? Bij Import4You is dat geen enkel probleem! In ons magazijn hebben wij plek voor 40.000 pallets. Meer weten? Neem contact met ons op!

 

Stop vandaag nog met te veel betalen voor jouw zendingen. Meld je gratis aan bij Import4You en boek jouw eerste zending! Via onze kostencalculator krijg je een eenvoudig inzicht in het totale kostenplaatje.