Gerrits e-commerce

Gerrits e-commerce

Magento specialist
Gerrits e-commerce is gespecialiseerd in de ontwikkeling van Magento webshops voor de meest uiteenlopende sectoren. Met een gedreven team dat passie heeft voor techniek zijn wij altijd op zoek naar verbetering die de kwaliteit ten goede komt. Al 2 jaar op rij mogen we de kwaliteitsstempel 'Hypernode Certified' dragen. Daarmee behoren we tot de top van de Magento bureaus in Nederland en België.  

We houden van eenvoud, transparantie en pragmatisch handelen. Niet gekker doen dan nodig en niet moeilijk doen als het makkelijk kan. Wij zetten onze kennis, expertise en ons netwerk in voor het online succes van onze klanten. Voor ons is geen enkele klant hetzelfde. Daarom geloven we in écht contact, in korte lijnen met in-house developers en in bedienen op maat. Hierbij staat altijd het product van de klant centraal.

Migratie Magento 1 naar Magento 2
In 2020 is het zover. De support op Magento 1 verloopt en als je als webshopeigenaar van Magento 1 vooruit wilt zul je nu toch echt de overstap naar Magento 2 (of ander systeem) in gang moeten zetten. Voor deze overstap zijn organisaties bij ons aan het juiste adres. We hebben een eigen maatwerk thema ontwikkeld, dat we als basis gebruiken en vervolgens volledig aanpassen naar de wensen van de klant. Op deze manier kunnen we binnen een afzienbare tijd een migratietraject realiseren. Het voordeel van ons thema is dat deze pro-actief wordt doorontwikkeld, flexibel is en goed scoort op performance. Daarnaast blijft het thema van de organisatie die het koopt. Je zit dus nergens aan vast.

Groeien doen we samen
Elke ondernemer heeft ambities. De één groter dan de ander, maar er zijn altijd doelen om na te streven. We helpen klanten graag om hun doelen te bereiken en hun shop naar een hoger niveau te tillen. Samen vinden we de stappen die de shop de nodige verbetering brengen.