FotoProto

FotoProto

FotoProto ondersteunt bedrijven met hun visuele productpresentatie. Wij richten ons met name op 360 graden productfotografie. Het merendeel van de online retailers in Nederland ervaart nog niet de voordelen van online 360 graden productpresentatie. Wij willen hier verandering in brengen. 

Wat is 360 graden productfotografie?

In principe is 360 graden productfotografie op twee vlakken anders dan normale productfotografie. Je hebt namelijk een draaiplateau nodig die het product roteert en fotografeert. Daarnaast heb je software nodig die de 360 graden foto's aan elkaar "lijmt". Wij leveren alle benodigde "360" apparatuur van diverse merken, inclusief ons huismerk. Het door onszelf ontworpen FotoProto draaiplateau vormt de basis van ons huismerk. Met het modulaire FotoProto systeem kunnen we met één basisunit voor elk specifiek bedrijf een draaiplateau op maat maken. 

Modulair systeem

Standaard wordt de FotoProto met een 50cm draaischijf geleverd. Dit standaard pakket kan producten roteren tot ca. 40 kg centraal gewicht. De FotoProto draaischijven zijn echter zonder ingrijpende acties uitwisselbaar. Zo kun je er probleemloos een draaischijf van 75cm op plaatsen, of een schijf van 1,5 meter. Als het gewicht op het plateau te hoog wordt kan de motor unit uitgebreid worden. In totaal kunnen er maximaal 5 motoren in de basisunit geplaatst worden, goed voor ca. 250 kilogram centraal gewicht. 

Ben je benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? 
Neem een kijkje op onze website of kom langs op stand nummer 117.