Focum Commerce B.V.

Focum Commerce B.V.

Met intelligente en innovatieve oplossingen helpt Focum bedrijven het maximale rendement uit hun klantrelatie te halen. Door jarenlange ervaring weet Focum hoe belangrijk klantinformatie is voor bedrijven. Op de Webwinkel Vakdagen 2018 vertelt Focum je graag meer over AchterafBetalen en SmartPurchase. AchterafBetalen maakt het voor de consument mogelijk eerst te zien, en dan te betalen. SmartPurchase brengt AchterafBetalen naar de winkelvloer, met een gekoppelde klantenkaart. Verder adviseert Focum ook op het gebied van marketing intelligence, datakwaliteit en incassomanagement.

AchterafBetalen
Voordelig en flexibel achteraf betalen in je webwinkel? Dat kan met AchterafBetalen van Focum. Bij Focum kun je terecht voor goede service, aantrekkelijke tarieven en betrokkenheid bij jouw doelstellingen. Door de modulaire opbouw van AchterafBetalen is er altijd een passende oplossing mogelijk en dankzij de jarenlange ervaring is Focum in staat een hoge acceptatie te garanderen. De factuur is bij Focum voor 100% gegarandeerd en het gehele proces vindt plaats in de huisstijl van jouw webwinkel. Bij Focum staan jouw webwinkel en klanten altijd centraal. De voordelen voor jouw webshop:

  • Tot 30% meer omzet uit AchterafBetalen;
  • Extra waardevolle klantdata;
  • Gerichte marketingacties in facturen en mailings;
  • 100% betalingsgarantie mogelijk;
  • Hoogste acceptatiepercentage in de markt;
  • Plug in beschikbaar;
  • Kies en combineer deeltrajecten;
  • Communicatie vanuit jouw naam en met jouw bedrijfslogo;
  • Inzichtelijk via Klantportaal.

SmartPurchase
Wil je AchterafBetalen ook op de winkelvloer? SmartPurchase is een nieuw omni-channel transactieplatform voor retailers. Met SmartPurchase is het voor klanten mogelijk om op de winkelvloer achteraf te betalen met een gekoppelde (whitelabel) klantenkaart. De retailer krijgt zo veel nieuwe klantdata, die direct ingezet kan worden voor marketingdoeleinden. SmartPurchase is klantvriendelijker dan direct betalen en straalt vertrouwen uit naar de klant.

Wil je AchterafBetalen aanbieden in je webshop? Of ben je geïnteresseerd in SmartPurchase? Kijk op de website of neem contact op met één van de accountmanagers via 088 - 730 65 00 of info@focum.nl.

Business partner TW