FiveDolphins.com B.V.

FiveDolphins.com B.V.

Hoe overleeft jouw webwinkel de komst van Amazon? Breng je site tot leven en win het vertrouwen vanaf een eerste bezoek. Met FiveDolphins breng je bezoekers met elkaar en je team in gesprek, realtime, op elke pagina. Mond-op-mond reclame werkt .

FiveDolphins is gemaakt voor de betere multichannel- en web retailers, die klanten willen bedienen, boeien en verbinden. Een persoonlijke verbinding vroeg in het aankoopproces laat bezoekers terugkeren voor meer en leidt tot online en offline mond-op-mond reclame. En met de juiste communicatie verleid je bezoekers naar je lokale winkel.

Dit alles vergt een speciale combinatie van functionaliteit die het FiveDolphins platform uniek maakt. Elke individuele functie komt bezoekers bekend voor, maar de combinatie resulteert in een ongekend verbindende en levendige ervaring.

 • Verbind site-bezoekers met elkaar: mensen wantrouwen verkopers en vertrouwen elkaar. E-retailers zitten in een spagaat. Een beleving van passie en vakmanschap vroeg in de oriëntatiefase is belangrijk om mensen te binden. Maar de meeste bezoekers starten pas een chat met het team als ze 60% door hun inkoopproces heen zijn. FiveDolphins lost dit dilemma op door bezoekers op je website met elkaar te verbinden in een open groepschat.
 • Geen barrières: site-bezoekers kunnen direct deelnemen, zonder een account aan te maken. Pas na het invoeren van het eerste bericht of reactie kiest men een avatar van het systeem of een eigen social media account. 
 • Zonder de pagina te verlaten: de FiveDolphins plug-in is actief op alle pagina’s van je site. Bezoekers hoeven hun pagina niet te verlaten. Dit verkleint de kans op afhaken en verhoogt de bezoektijden, wat weer goed is voor de SEO.
 • relevantie is key: Onze relevantie-engine is onze trots. Bezoekers worden met elkaar verbonden op basis van kenmerken van:
  • De zone van je winkel waar ze zich nu bevinden en hun customer journey ernaar toe.
  • Personalisatie, keuzes en gedrag op de website.
  • Hun interactie in gesprekken.
  • De tijd.
 • Uitnodigend: actieve en/of succesvolle discussies kunnen automatisch worden gestreamd naar nieuwe bezoekers, om hen uit te nodigen deel te nemen. Daardoor is FiveDolphins ook geschikt voor sites met relatief lage bezoekersaantallen. Niet een moderator, maar FiveDolphins houdt gesprekken lopend.
 • Echte gesprekken: FiveDolphins is gericht op het creëren van echte gesprekken, zoals mensen ze hebben in een klein gezelschap. Daarom is de interactie op FiveDolphins real-time, zoals in een WhatsApp groepschat.
 • Doelgroepgericht: elke doelgroep is anders, heeft andere verwachtingen en andere manieren van omgang. Om te zorgen dat je de verwachtingen van je doelgroep kunt waarmaken, is het gedrag van FiveDolphins voor 99% configureerbaar. Ook hier kun je kenmerken van de customer journey, personalisatie, interactie en tijd gebruiken om exact de juiste beleving te creëren. We leveren FiveDolphins met een werkende default set uit.
 • Team in een digitale spotlight: teamleden krijgen extra functies om op te vallen en gesprekken te sturen. Dit werkt op basis van roldefinities.
 • Mond-op-mond reclame: met FiveDolphins creëer je mond-op-mond reclame op je site en erbuiten. Offline, omdat de beleving uniek is. Online kunnen gesprekken gedeeld met worden een URL die meteen de betreffende pagina en het gesprek openen. Met slecht één klik zit een geïnteresseerde vriend midden in het gesprek.

Bezoek ons op stand B.08 voor een live demo.