FF-PACKAGING

FF-PACKAGING


Ben je op zoek naar e-commerce verpakkingen voor jouw bedrijf?
Bij ons kun je terecht voor een groot assortiment aan e-commerce verpakkingen, geschenkverpakkingen, luxe dozen en tassen. Zowel bedrukt als onbedrukt uit voorraad of geheel op maat voor jou gemaakt. Door onze jarenlange ervaring zijn wij specialist in de ontwikkeling, productie en het leveren van deze producten.

Vind je maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk?
Wij bieden voor elk product een milieuvriendelijk alternatief. Zo zijn wij FSC®, Fairtrade® en GOTS® gecertificeerd en hebben we een eigen ZEROTREE® lijn ontwikkeld. Voor ons is Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen daarbij vanzelfsprekend. Onze producten worden uitsluitend geproduceerd in fabrieken met respect voor mens en milieu.

Zoek je een bedrijf dat met je meedenkt?
Over verpakkingen valt veel te vertellen, zeker als je al meer dan 25 jaar in de verpakkingsbranche zit. Wij danken dit aan onze klanten uit verschillende branches en de landen waarin wij actief zijn. Wat wil je als bedrijf uitstralen? Of waar wil je de verpakking voor gaan gebruiken? Wij informeren je graag over de laatste trends en ontwikkelingen en komen samen met jou tot het juiste product.  

Ben je op zoek naar een betrouwbare leverancier?
FF-PACKAGING is een gezond en groeiend bedrijf uit Harderwijk. Wij zijn opgericht in 1996 en bestaan momenteel uit meer dan 35 medewerkers. Je ontvangt producten van hoge kwaliteit tegen de beste condities. Wij zijn gedreven mensen, allemaal met een eigen expertise. Daarnaast leiden wij als leerbedrijf jaarlijks meer dan 15 studenten op voor een toekomstige baan.

Heb je interesse of vragen? 
Je kunt altijd bij ons terecht voor vragen en opmerkingen. Ook voor advies of een vrijblijvend gesprek staan wij voor je klaar. Wij proberen jou zo goed mogelijk van dienst te zijn. Tevreden klanten, daar houden wij van!

Je kunt ons bereiken via mail, telefoon of social media.

Ben je op de beurs? Loop gerust langs voor een goed gesprek!