Feedback Company

Feedback Company

Feedback Company, officiële Google reviewpartij en Nederlandse reviewgigant is ook dit jaar weer op de beurs aanwezig om jou alles te vertellen over sociaal bewijs.

Juist, sociaal bewijs, dit is waar het om draait in de online wereld. Je wilt jouw (potentiële) klanten immers binnen één oogopslag overtuigen van jouw geloofwaardigheid en expertise. Een groot aandeel hierin spelen online reviews. Je kunt immers zelf beschrijven hoe goed jij bent, maar is dat geloofwaardig?

Wij denken van niet, als onafhankelijke partij zorgen we dat jouw bedrijf een uiterst transparant beeld van functioneren kan laten zien aan je bezoekers. Iets wat voor jouw werkt als een thermometer van je organisatie, 'Hoe goed doe je nu eigenlijk zaken?', maar ook iets wat voor deze bezoekers werkt als overtuiging om juist bij jouw website te kopen.

Feedback Company biedt software waarin jij deze beoordelingen met een paar drukken op de knop & vaak geheel geautomatiseerd kunt verzamelen. Je verzamelde beoordelingen kun je vervolgens op vele manieren laten zien. Op Google zie je de welbekende sterren terugkomen in zowel organische als betaalde resultaten, maar ook op Facebook en met onze slimme API geheel gecustomized op je website. 

Wil jij niet alleen een score tonen, maar een verdiepingsslag maken en meer doen met je behaalde beoordelingen? Bekijk dan eens onze aanvullende features: zoals het uitvragen van een NPS of CES score, het verzamelen van Video Reviews en verzamelen van product beoordelingen.

Verzamel je al bij een andere partij? Geen zorgen, je kunt gemakkelijk overstappen! Bezoek onze stand voor de mogelijkheden. 

We hopen je te zien op onze stand, tot dan! 

Bezoek onze website voor meer informatie.