Faes Packaging Concepts

Faes Packaging Concepts

De samenwerking van verschillende partijen in de supply chain staat aan de vooravond van een grote verandering. Logistiek is voor veel bedrijven een middel voor snelle groei, vooral als je kijkt naar de e-commerce wereld. De enorme toename in digitale technologie biedt enorme kansen. De supply chain wordt alsmaar complexer, met een steeds groter aantal bedrijven in de keten die waarde toevoegen. Om efficiënter te worden, moeten we meer gaan samenwerken met ketenpartners. Maar veel bedrijven hebben hun logistieke processen hierop nog niet (efficiënt) ingericht.

Je klanten zo snel en goed mogelijk bedienen staat voor veel bedrijven op nummer 1. Goede data en applicaties die naadloos op elkaar aansluiten zijn daarbij een must. Dat betekent dat je grip op de processen moet hebben in de totale keten.

U kunt bij Faes Packaging Concepts terecht voor de analyse en verbetering van het verpakkingsproces in uw (internationale) supply chain.  De samenwerking met ketenpartners, zoals verladers of fullfillment centra verbeterd doordat ze kunnen samenwerken vanuit hetzelfde systeem. Door de vaak complexe supply chain efficiënter te maken besparen onze klanten op materiaal- en transportkosten, kunnen zij personeel efficiënter en gemakkelijker inzetten en besparen enorm op kosten gerelateerd aan beschadigde leveringen.